Posted by on 02/01/2020

I am in a transision period in my art life – a bit overworked, busy making money to live and creating a new home. But midst in all chaos is beauty.

Statens Kunstfond has for the first time ever given me a grant for travelling to Argentina this spring. I will join the program at Aldea Lanzallama in Buenos Airos and I am sooooo happy.

My artbook “Skabning”/Creation made together with 4 other amazing women Åse Eg, Laila Svendsgaard, Anne Dyhr and Tanja Nellemann is mentioned in Information to be amongst the 10 noteworthy Artbooks in 2019.

Maria Kjær Themsen writes

…men sjældent har en kunstnerbog lukket kroppen så meget indenfor. Og det smitter: Måden man åbner den på, bladrer igennem siderne på, nænsomt og følsomt forsøger at folde teksten og benet ud. Det er ren kropslig opmærksomhed, der kræves i oplevelsen af den sarte, skrøbelige og meget meget skønne Skabning.

I am blessed!