Camp Focus

Camp Focus

Jeg har ydmygt sagt ja til at bidrage til CAMPs 2 årige udstllingsprogram om sameksistens og tilhørsforholdets politik. Fra den 4. oktobter til den 14. december 2019 vil jeg præsentere et værk i udstillingen “Bietween here and there” kurateret af Temi Odumosu.

Udstillingen ser nærmere på, hvad ‘tilhørsforhold’ er for en størrelse, og hvad der styrer tilhørsforholdspolitikken. Hvornår bliver et tilflugtssted (en familie, by, nation) et nyt hjem? Hvad tabes og vindes, når vi flytter land, bebor et nyt sted og assimileres i en ny kultur? Hvordan præger kolonialitet officielle immigrationsstrukturer og idéen om nationalt eller kulturelt tilhørsforhold?

Udover undertegnede vil Miriam Haile, Michelle Eistrup og forhåbentligt Reena Saini Kallat og Carlos Motta bidrage.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.