Posted by on 31/08/2015

“Re-enacting the transnational Adoptee” bliver opført for sidste gang i Danmark til FLAB – en Feministisk Festival i Verdenkulturcentret på Nørre Allé 7 søndag den 20 september kl. 13.00 i Dansesalen. En måske sidste chance for at se denne performance. Kom glad!

Kan du ikke få nok – så holder jeg også i egenskab af forkvinde for Adoptionspolitisk Forum oplæg lørdag den 19. september kl. 14.15 om Undertrykkelsesstrukturer i Transnational Adoption i Verdenkulturcentrets sal i baggården.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.