Posted by on 11/04/2013

Hypersensitive har bevæget sig in i en verden af produktion og med det følger kunsten at få afslag. Jeg har aldrig været god til det og angsten har afholdt mig fra at gøre noget, Men det er slut – nu skal det ud og afslag er en naturlig del af fødekæden. Jeg har lige fået 2 stks….og så må man se på hvad det var, jeg valgte at sende ind og om det skal være bedre eller bare leve et andet sted.

En ting er sikkert – det er ikke alt der bliver udgivet, der er særligt godt og ikke alt der bliver afvist, der er særligt dårligt. På den opløftende side, så har jeg fået ros – meget ros og er igang med et rigtigt sjovt projekt – jeg laver musikvideo til et popband samt jeg har en meget givende skrivegruppe.

Jeg arbejder en del med det visuelle for tiden og derfor flyder der ikke så mange skriftlige produktioner ud af mig, jeg savner det så nu må jeg se om jeg ikke kan får en vane med at skrive flere ting ned, så skriften opstår lidt oftere.

Posted in: Uncategorized
Tags: ,

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.