Posted by on 24/05/2013

fordi de skal købe alt muligt shit til at få deres fremragende idéer til at virke.

Efter en sej kamp med det indkøbte udstyr, der skulle have gjort det muligt at afspille 3 projektorer på én gang i festlige lag, så er jeg ovre i plan B – nemlig 3 projektorer og 3 afspillere. Det betyder jeg slæber samtligt tech-udstyr med og brækker min lille ryg – ligesom jeg kommer til at stå i et fryserum og prøve at synkronisere 3 afspillere manuelt….på sekundet.  GEEEZ

Jeg arbejder stadig med at finde den rette splitter, der kan tale med mine projektorer – så jeg kan VJ til august uden at få et mentalt sammenbrud. Farvel rejser, tøj og cafebesøg de næste lange tider, Hypersensitive skal bruge sine få penge et andet sted – hejhej konverterkabler og underlige tekniske adaptere, for I er bare SÅ SJOVE (og dyre) at indkøbe.

MEN….Berlin er lige om lidt og Wooohooo….bagefter skal jeg sove i 2 år – men jeg render en smule rundt på poesifestivallen og søndag kommer en af mine heros japanske Ryoji IkedaKlangfestivallen– ses vi?

I får lige lidt af hans arbejde til at muntre jer på (advarsel for folk med epilepsi og sarte øjne):

Posted in: Project

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.