Posted by on 30/04/2013

Som nogle få måske har bemærket, så skriver jeg twitterpoesi. Det er en nem og overskuelig måde at holde skriften i live på i perioder, hvor man beskæftiger sig med andre udtryksformer som video og lyd. Nogle bruger Facebook status – men selv en sådan er for krævende – jeg vil gerne skrive lidt hver dag, Haiku er for mig voldsomt krævende, så et tweet med intet andet krav end 140 anslag, hvor de 13 går til #twitterpoesi er perfekt til mig.

Pt. har jeg lukket mine tweets fordi jeg spammes af tyrkiske followers. Jeg regner med det går over om lidt og så åbner jeg den igen. Indtil da lægger jeg dem old school her på bloggen, så I ikke snydes (Ja, jeg skriver trofast til jer 2 læsere, der måske findes derude).

En flod af afvisninger fylder min å./Vi er født i samme strøm/og alligevel drukner jeg som en ønsket hundehvalp./Kast mig ud.
#twitterpoesi
Posted in: Presented
Tags:

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.