Body landscapes

Body landscapes

My part of the Body Landscapes Festival is over – but you are lucky – you still have 2 weeks left to be surrounded by great inspiration.

Til workshoppen med kunstnerne Yong Sun Gullach fra Korea og Rahman Hak-Hagir fra Østrig, bad de fx deltagerne om at erobre eller afgive hinandens kropsdele. Hvad sker der, hvis man fx indtager en andens øre eller afgiver en ankel som et territorium eller et landskab? Gruppen, der bestod af både etniske danske og migrant-performancekunstnere, stod først lidt forsigtigt sammen i en klynge, de så hinanden markant ind i øjnene, men så begyndte de for alvor at erobre hinandens kroppe og rodede snart rundt i en bunke på gulvet. De satte hænder, albuer, knæ på hinanden, de rullede rundt på hinanden og snart op langs væggene, tog skoene af og brugte også dem til at indtage hinandens kroppe.
Mette Garfield, I Scene, 2017

It was truely a wonderful week – a lot of work, a lot of fun and a lot of talking and sharing with like-minded spirits.
If you haven’t done it yet, drop by my artist friend Rahman Hak-Hagirs website and see all his amazing work.

Here is jus a bit of what we did – photos by Rahman Hak-Hagir

Share!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.