Posted by on 13/10/2014

Jeg er blevet udtaget til at deltage i Kasper Bonnénm og Ida Maria Hedes masterclass: Læs verden/Lad verden læse dig.

Det skal ikke være en hemmelighed at jeg har siden juni været langsom i min proces og frustreret over at især min tekst ikke skriver sig selv – og det gør den jo aldrig, men lige nu er det som at vride en tør karklud. Heldigvis er min visuelle side i bedring, men det er somom jeg har alt for mange idéer men meget lidt konkret at arbejde med. Men livet giver gaver – igen og igen, så på trods af jeg er ganske grøn bag ørerne og ikke har publiceret så meget endnu, så har man besluttet jeg kan bidrage og kan deltage.

JEG GLÆDER MIG SOM ET LILLE BARN!

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.